Моно-бомба «Отвєтка@ua» у Хмельницькому

У липні виставу «Отвєтка@ua» театру-лабораторії Vie побачили жителі та гості Хмельницького. 2 липня спектакль був зіграний на малій сцені Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького, а 14 липня – у моно-театрі «Кут». Це була глибока і змістовна розмова про життя і смерть, помсту і прощення, любов і ненависть.

Моно-бомба «Отвєтка@ua» поставлена по пʼєсі сучасної драматургині Неди Неждани, присвячена співаку з позивним «Міф» Василю Сліпаку і описує події 2014-2016 років. Головну роль у спектаклі грає Анна Миронова. Актриса розповідає: «Моно-бомба – це те, що розриває тебе зсередини. Спочатку непомітно, а потім відкрито, даючи можливість плакати, давати волю емоціям і при цьому очищатись».

 

Анна зазначає, що жоден показ спектаклю не показ не проходив без обговорення з глядачами, обіймів і сліз. «Якщо чесно, то зараз навіть боюся уявити, що відчуває глядач під час перегляду цієї вистави після 24 лютого. Бо ця рана стала набагато більшою. Але дуже важливо зараз об’єднуватись, вчитися відчувати і допомагати один одному. Тому сподіваюсь, що «Отвєтка» стане ще одним кроком до нашої спільної перемоги», – підкреслює Анна Миронова.